skip to Main Content

Thomas Raun

Reg.exam.psykoterapeut. Individuel-, par- og gruppeterapeut
Coach, mentor og mediator på gestaltterapeutisk, NLP-coach og stresscoach.

Om mig – personligt

Når jeg kigger tilbage gennem mit liv, ser jeg, at jeg altid har været ”god” til mennesker. Med et afsæt i en barndom i et følelsesmæssigt dysfunktionelt hjem, udviklede jeg ufrivilligt en særdeles god evne til at have antennerne ude på min omverden. Jeg skulle langt op i mine voksne år, før jeg indså, at det faktisk medførte, at jeg havde svært ved at kapere alle de indtryk jeg fik fra omverdenen. Jeg var på overarbejde og brugte hash i et forsøg på at kunne rumme.

Det ændrede sig den dag jeg hørte et radioprogram om ‘højt sensitive mennesker’ og tænkte; “det er sgu da sådan jeg har det!” Jeg startede herefter i behandling, stoppede mit misbrug og i dag er min sensitivitet en styrke.

Uden at jeg på det tidspunkt vidste det, blev forståelse af mig selv kimen til min videre færd indenfor terapiens verden. Jeg kunne se, at det blev muligt at støtte mennesker ved at bruge erfaringerne fra mit eget liv som i dag gør, at jeg står på et solidt fundament og prøvet virkeligheden på egen krop, på godt og ondt.

Vision

Som terapeut – og menneske – er mit udgangspunkt den eksistentielle verden. Svarene på dine udfordringer og problemer skal findes i dig. Du er eksperten i dit eget liv og i sidste ende er det dig, der skal leve dit liv. Ikke mig eller andre. Derfor er mit arbejde som terapeut og underviser at hjælpe dig med at holde dig på sporet, så du bliver klogere på dig selv, dine handlemønstre og relationer. På den måde får du opmærksomheden og styrken til at træffe de valg, som er de rigtige for dig.

For mig er det vigtigste at skabe et trygt rum for dig. Det er et rum hvor du ikke bliver ikke dømt på hvad der ”rigtigt” og ”forkert”, men bliver mødt med respekt, nysgerrighed og hvor der plads til det hele menneske, du er.

Uddannelses- og erhvervsbaggrund

Jeg er reg.exam.psykoterapeut. Individuel-, par- og gruppeterapeut
Coach, mentor og mediator på gestaltterapeutisk, NLP-coach og stresscoach.

Jeg har arbejdet 20 år i it-branchen; blandt andet som projektleder og leveranceansvarlig og er konsulent i en rekrutteringsvirksomhed, hvor jeg arbejder med rekruttering af specialister indenfor it-branchen. Jeg har i de seneste år været frivillig tilknyttet Røde Kors fængselsbesøgstjeneste, hvor jeg besøger og har samtaler med indsatte.

Privat

Jeg bor i København med min kæreste. Vi er begge passioneret omkring hunde, som vi bruger meget tid med og på. Vi elsker begge at være i naturen, og at rejse – især til Sverige, som er et yndet sted for os.

Honorarer

Individuel terapi: 60 min: 900 kr.
Individuel terapi: 90 min: 1.350 kr.
Parterapi/forældrerådgivning: 90 min: 1.500 kr.
Coaching, mentoring og mediation incl. moms: 60 min: 1.125 kr.
Coaching, mentoring og mediation incl. moms: 90 min: 1.685 kr.

Honorarer for studerende på akademiet NOAK

Individuel terapi: 60 min: 700 kr.
Individuel terapi: 90 min: 1.050 kr.
Parterapi/forældrerådgivning: 90 min: 1.200 kr.
Coaching, mentoring og mediation incl. moms: 60 min: 875 kr.
Coaching, mentoring og mediation incl. moms: 90 min: 1.310 kr.
Supervision: 60 min: 700 kr.
Supervision: 60 min: 1.050 kr.

Bestil tid

Send en e-mail til – eller ring/sms på +45 23964604.
Praksis Bernstorff Slot, Kavalergården 2. etage, Jægersborg Allé 93, 2820 Gentofte
Afbud og tidsændring Senest 24 timer før. Bliver du syg eller på anden måde er forhindret, er det gratis at melde afbud op til 24 hverdagstimer før aftalens start.

Betaling

Kontant ved fremmøde eller MobilePay på +45 23964604.
Du kan også modtage en virksomhedsfaktura.

Book en tid hos Thomas Raun

Send en sms på +45 23964604 eller ring på samme nummer. Du kan også sende en mail på tr@akademiet-noak.dk

Thomas er favnende og varm. Og oplever du, at du ikke kan finde hoved og hale i dit liv, er Thomas den rette til at hjælpe dig med din søgen.
Hos Thomas bliver du mødt; også hvis du er sensitiv og forsigtig. Hvis du er blid og ikke råber op. Thomas ser dig alligevel.

Med fødderne solidt plantet i eksisens og livsvilkår tager Thomas dig også ved hånden, når du skal forstå ansvar. Han kender selv til at kunne komme til at tage overansvar, så du er i trykke hænder – også når du får fat i dig selv.

Med Thomas’ baggrund er han også klar til at møde dig erhvervsmæssigt, hvis dine vanskeligheder har vist sig i en jobrelation. Med mange år i it-branchen kender Thomas til stress og pres, og han har også vinklet sine kompetencer over i en stresscoachuddannelse.

Jeg anbefaler Thomas til dig, der også har brug for en blid hånd og en kærlig – imens du får de nødvendige spørgsmål, der udvikler dig videre.

Anne Mette,
Thomas’ kollega på akademiet NOAK.

Back To Top