skip to Main Content

Sisse Lecanda

Underviser i seksualitet, psykopatologi og familieopstilling
Individuel- og par- og gruppeterapeut
Kognitiv psykoterapeut og læge

Om mig – personligt

Skønt opdraget i den naturvidenskabelige referenceramme har den sjælelige del af mennesket altid haft min interesse og nysgerrighed og det holistiske menneske været i fokus. Først da jeg selv blev mor, fik jeg en forståelse for, (og forskrækkelse over), hvordan ens opvækst trækker tråde ind i voksenlivet; og langt senere i livet, at ansvaret for at ændre på det, kun ligger et sted: Hos individet – altså mig. Jeg har ansvaret for at ændre på fortællingen, hvis jeg ikke er tilfreds med mit narrativ.

Vision

Mit fokus i terapien er særlig på relationen, såvel i det terapeutiske rum, som udenfor terapien. Mit fokus er at give rum til sårbarheden, blandt andet gennem selvværdsarbejde. Jeg har desuden fokus på den enkeltes ansvar i processen. Jeg er meget optaget af skam og på, hvordan den påvirker vores måde at være i verden på, og hvorledes skam og sårbarhed er hinandens modsætninger. Jeg bruger tilknytningsteorien og mentaliseringsevnen som et teoretisk fundament i terapien. Desuden ser jeg seksualitet som en stærk kraft og ressource, som nemt kan glemmes, men som bør i italesættes i terapien.

Uddannelses- og erhvervsbaggrund

Jeg har mange års erfaring som læge i psykiatrien, hvor jeg er uddannet terapeut og har forestået individuel terapi, musikterapi, familie- og gruppeterapi, samt angst- og selvværdsgrupper.

Jeg har efteruddannet mig i blandt andet kognitiv terapi fra Kognitiv Center på Sct Hans Hospital, er certificeret parterapeut og sexolog, har en kortere skygge-coach uddannelse samt efteruddannelse i Familieopstilling hos ISFO.

Jeg var i 2019 på tantra-uddannelse med fokus på bevidsthed og connection og polaritet og berøring. I foråret 2023 er jeg færdig med en master i Familieopstilling hos ID Academy. Siden 2021 har jeg haft individuel terapi og parterapi.

Er oprindelig uddannet læge og har de sidste 11 år arbejdet i medicinalindustrien, de fleste år som leder. Min uddannelse indenfor ledelse.

På akademiet NOAK underviser jeg i seksualitet, psykopatologi og familieopstilling.

Privat

Jeg er gift og mor til 3 børn, hvoraf en stadig bor hjemme.

Honorarer

Individuel terapi: 60 min: 900 kr.
Individuel terapi: 90 min: 1.350 kr.

Honorarer for studerende på akademiet NOAK

Individuel terapi: 60 min: 700 kr.
Individuel terapi: 90 min: 1.050 kr.

Bestil tid

Send en e-mail – eller ring/sms på +45 31178914
Praksis 4000 Roskilde
Afbud og tidsændring Senest 24 timer før. Bliver du syg eller på anden måde er forhindret, er det gratis at melde afbud op til 24 hverdagstimer før aftalens start.

Betaling

Kontant ved fremmøde eller MobilePay på +45 31178914.

Book en tid hos Sisse her

Send en sms på +45 31178914 eller ring på samme nummer.

Hos Sisse møder du både en yderst stærk faglighed og en kærlig favn.
Sisses oprigtighed og målrettethed følger dig godt på vej på støttende skridt.

Jeg anbefaler Sisse, også når saglig faglighed er din prioritet.

Anne Mette,
Sisses kollega på akademiet NOAK.

Back To Top