skip to Main Content

Anne Gramkow

Partner og en del af advisory board i akademiet NOAK
MPF psykoterapeut
Individuelterapeut og ekstern censor
Læge i medicinalindustrien

Om mig – personligt

Jeg har altid været nysgerrig på personlig udvikling og har søgt indsigt og forståelse for mine egne reaktionsmønstre. Men det var først i forbindelse med en større eksistentiel krise, at jeg fik modet til – og for alvor mærkede nødvendigheden af at arbejde dybere med mig selv. For mig er opmærksomhed og eksistentialisme blevet meget væsentlige begreber – opmærksomhed på egne reaktioner og muligheden for at vælge. At såvel fagligt som privat at have fokus på mine væsentligste værdier og ”det personlige lederskab”. Det er den erfaring og viden, jeg gerne vil videregive til andre.

Vision

Mit fokus i terapien er dit personlige lederskab. Mit ønske er, at du lærer dig selv bedre at kende, og bliver bevidst om egne kompetencer og muligheden for at vælge, hvordan dit skal leves. I det terapeutiske rum vil vi arbejde med at forstå, hvorfor du reagerer, som du gør, f.eks. i udfordrende situationer, og hvordan du bliver bedre til at mærke dine egne grænser og hermed udvikle dit selvværd.

Uddannelses- og erhvervsbaggrund

Jeg er uddannet eksamineret gestaltterapeut for individ og gruppe fra Nordisk Gestalt Institut. Fungerer som ekstern censor på akademiet NOAK og underviser psykoterapistuderende i psykopatologi og eksistentialisme.
Har efteruddannet mig i Familieopstilling hos ISFO af flere omgange og har desuden taget et semester i udviklingspsykologi på Københavns Universitet.

Er oprindelig uddannet læge og har arbejdet de sidste 20 år i medicinalindustrien, de sidste 10 år som leder. Har i forbindelse hermed efteruddannet mig indenfor ledelse hos bl.a Learn To Lead, Stifinder, og Embodied Leadership.

Privat

Jeg er mor til 4 snart voksne børn, fraskilt og har en kæreste.

Honorarer

Individuel terapi: 60 min: 900 kr.
Individuel terapi: 90 min: 1.350 kr.

Honorarer for studerende på akademiet NOAK

Individuel terapi: 60 min: 700 kr.
Individuel terapi: 90 min: 1.050 kr.

Bestil tid

Send en e-mail – eller ring/sms på +45 60143248.
Praksis Skætterivej 16, 4300 Holbæk
Afbud og tidsændring Senest 24 timer før. Bliver du syg eller på anden måde er forhindret, er det gratis at melde afbud op til 24 hverdagstimer før aftalens start.

Betaling

Kontant ved fremmøde eller MobilePay på +45 60143248.

Book en tid hos Anne Gramkow

Send en sms på +45 60143248 eller ring på samme nummer. Du kan også sende en mail på ag@akademiet-noak.dk

Annes faglighed er bemærkelsesværdig, og dén vil du oplevet fra første færd. Hendes evne til at omsætte viden, faglighed og teori til praksis fortsætter til helt ind til hendes kærlige omsorgsfuldhed.
Anne er oprigtig interesseret i, hvordan du forvalter dit liv. Hun er klog – og livsklog.

Det er helt forståeligt, at Anne har betroede erhvervsposter, og at hun vælges, når faglighed skal følges med mellemmenneskelig forståelse. Og så har Anne trådet flere stier end de fleste i sin egen udvikling – også i videreuddannelser.

Jeg anbefaler Anne til dig, der vil arbejde med dit personlige lederskab – på mere end et niveau.

Anne Mette,
Annes kollega på akademiet NOAK.

Back To Top